Casa De Pariuri Sportive


Pariuri Sportive

Unibet este casa de pariuri cu oferta foarte diversificata.Cuprinde si meciurile din Liga langa toate acestea, are oferta de nerefuzat.100 % bonus la prima depunere, pana la suma de 20 EURO. In zilele noastre majoritatea caselor de pariuri sportive ofera posibilitatea pariurilor live, insa oferta de pariu, cotele si optiunile de pariere variaza in functie de bookmaker. Cei care sunt pasionati de acest tip de pariu inainte sa deschida un cont la un anumit bookmaker, este recomandat sa verifice ce ofera agentia respectiva la pariuri live.

Actiunile Loulis (MPN) au pierdut ieri 2,88%, pe fondul unei lichiditati de aproximativ 9.000 de euro (28.000 de lei). Compania de morarit si panificatie Loulis Romania a luat un credit de 2 milioane de euro de la Loulis International Foods, fostul actionar majoritar al societatii, pentru finantarea activitatii de productie. Creditul a fost acordat fara dobanda si fara constituirea de garantii si urmeaza sa fie returnat pana la sfarsitul anului. Loulis Romania, care isi va schimba numele in Titan, a fost vanduta de curand in proportie de 60% catre Leipnik Lundenburger Invest (LLI), cel mai mare jucator de pe piata europeana de morarit, de catre Loulis International Foods.

… Anii au trecut şi n-am mai prea jucat. Mai bine zis n-am mai jucat deloc. Şi nu mă dezmint nici acum. Ca idee şi ca de-obicei, mi-ar place să-i văd pe europeni făcând treabă bună dar nu neapărat cu aceeaşi simpatie, de vreo 25 de ani, pentru insulari. A mai pălit. În schimb mi-ar surâde ca central-est europenii să nu se facă „de cacao”, având uşoară slăbiciune, nu ştiu de ce, pentru Elveţia lui Hitzfeld. alta ar fi pentru grecii altui neamţ, Rehhagel, dar asta ar avea explicaţie genetică, pe arborele genealogic al mamei.

Listele pentru colegiile uninominale sunt departe de a fi însa finalizate. Dupa Colegiul Director al PD-L de ieri, liderul partidului Emil Boc a anuntat ca doar 27 de organizatii judetene au depus pâna acum liste complete de candidaturi pentru alegerile uninominale din toamna. El a mai precizat ca cel târziu la 1 octombrie a.c., toate organizatiile vor avea listele gata, urmând ca pe 7 octombrie conducerea democrat-liberala sa valideze dosarele tuturor candidatilor.

Pentru mine este important ca ma faceti sa gandesc, sa analizez, sa-mi pun intrebari, sa caut raspunsuri si sa nu mai iau de-a gata ce-mi serveste presa si altii. E ca in facultate, inveti groaza de teorie pe care nu folosesti in practica, dar te ajuta pentru ca te pune sa gandesti si sa faci legaturi.

Intotdeauna e bine sa citesti termenii si conditiile de activare a bonusului primului pariu fara risc. Sunt agentii de pariuri care iti cer sa pariezi pe cota de minim 1.30 pentru a putea activa bonusul si acesta trebuie rulat de cateva ori inainte de a fi disponibil pentru retragere.

Retragere banilor de la Gamebookers se poate face oricand, aveti la dispozitie cateva metode de retragere. Puteti retrage banii pe card doar daca ati depus banii prin aceasta metoda. Cea mai buna metoda este transferul bancar, vei avea bani in cont intre 2 si 7 zile. De asemenea puteti retrage banii prin Cec, dar dureaza foarte mulet. alta solutie de retragere a banilor este Moneybookers. Este important de stiut ca atunci cand veti face prima retragere de bani vi se va cere copie dupa actul de identitate. Aceasta regula este prezenta de asemenea si la alte agentii de pariuri, si s epare ca este foarte imporntata din punct de vedere legal, pentru a putea dovedi ca aveti peste 18 ani, si conform regulilor puteti paria. Un mic sfat ar fi sa va scanati copia de la actul de identitate sa-l aveti pe calculator ca mai tarziu cand veti avea nevoie sa aveti la indemana.

Surse: