1xbet

1xbet

Ghidul nostru pas cu pas va va arata cum sa va configurati cu usurinta contul in cateva minute si sa beneficiati de oferta noastra fantastica de bonusuri de 130 €.

Pasul 1 – Incepeti procesul de inregistrare

Va rugam sa va asigurati sa utilizati linkul nostru de inregistrare pentru a incepe procesul de inregistrare gratuita. Veti fi redirectionat catre pagina lor de pornire, unde trebuie doar sa faceti clic pe butonul „Inregistrare”.

Pasul 2 – Introduceti datele dvs. Personale

Pe urmatorul ecran, trebuie sa adaugati datele personale precum tara de resedinta, adresa, numarul de telefon, moneda etc.

Pasul 3 – Faceti primul dvs. depozit si beneficiati de bonusul dvs. pentru prima depunere de 130 €

Dupa crearea contului, puteti incepe sa va depuneti in noul cont. Pur si simplu alegeti metoda de plata preferata, moneda dvs. si urmati instructiunile de pe ecran pentru a termina procesul de depunere.

Asigurati-va ca folositi codul promotional pentru a deveni eligibil pentru oferta noastra de bonusuri de 130 € si pentru toate celelalte avantaje.

Bonusul trebuie utilizat in termen de 30 de zile de la inregistrare. O cerinta de recuperare a bonusului de 5 ori este intr-adevar corecta, avand in vedere faptul ca nu trebuie decat sa alocati suma de 650 € pentru a paria pentru a va retrage fondurile.