Betano

Betano

Betano este un alt copil nou la bloc din Romania. Oferta lor de sport a venit online in 2015 cu licenta malteza. Se dovedeste ca nu sunt atat de noi in joc. Vizitati Bucuresti si puteti sa va plimbati intr-unul din magazinele lor sau puteti bea o bautura in barul lor de pariuri sportive.

Romanii din est vor sti cine sunt si cu o prezenta in Rusia si in stansul Romaniei. Acest lucru poate sa nu asigure ca multi, dar marca este legitima. Platforma este oprita in engleza, germana si rusa. Exista destul de multe restrictii si tari interzise, asa ca verificati mai intai ca sunteti bine sa jucati Bet ano pe site-ul lor. Serviciul clienti pare a fi destul de bun, cu nu prea multa intarziere in raspuns.

Site-ul nu este cel mai interesant de vizitat, dar nu este negru si gri, deci este un plus urias. Are standardul stabilit pe pagina, cu lista sporturilor din stanga, accesorii si piete la mijloc. Cu pachetul de pariuri si cateva pancarte in dreapta. O mare graba fara cazinou. Site-ul este o carte dedicata sportului, astfel incat nu exista distrageri si e-mailuri interminabile care incearca sa te determine sa joci cele mai recente si mai bune in sloturi.