Care sunt tarile din care nu poti paria pe contul tau de 22Bet

22bet

Locuitorii din unele tari nu sunt eligibili pentru a deschide un cont la 22Bet Casino. Motivul care sta la baza acestui lucru este de obicei deoarece jocurile de noroc online nu sunt permise in anumite jurisdictii sau cazinoul nu are licenta adecvata pentru a opera in anumite tari.

Iata o lista pentru teritoriile care sunt restrictionate pentru jocurile NetEnt: Afganistan, Albania, Algeria, Angola, Australia, Cambodgia, Ecuador, Guyana, Hong Kong, Indonezia, Iran, Irak, Israel, Kuweit, Lao, Myanmar, Namibia, Nicaragua, Coreea de Nord, Pakistan, Panama, Papua Noua Guinee, Filipine, Singapore, Coreea de Sud, Sudan, Siria, Taiwan, Uganda, Yemen, Zimbabwe, Belgia, Bulgaria, Canada, Danemarca, Estonia, Franta, Italia, Mexic, Portugalia, Romania, Spania, Statele Unite ale Americii si Regatul Unit.

De asemenea, exista jocuri care nu se pot juca peste tot. De exemplu, Guns & Roses nu sunt permise in urmatoarele tari: Australia, Azerbaidjan, China, India, Malaezia, Qatar, Rusia, Thailanda, Tunisia, Turcia si Ucraina.

Monstri universali, inclusiv urmatoarele jocuri: Frankenstein, Mireasa lui Frankenstein, Dracula, Mumia, Omul Lupului, Creatura din Laguna Neagra si Omul Invizibil) si Scarface pot fi jucate doar in urmatoarele tari: Andorra, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Bosnia si Hertegovina, Brazilia, Georgia, Islanda, Liechtenstein, Moldova, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Rusia, San Marino, Serbia, Elvetia, Ucraina, Croatia, Macedonia, Turcia, Austria, Bulgaria, Cipru , Republica Ceha, Finlanda, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Peru, Polonia, Slovacia, Slovenia si Suedia.

Pariurile sportive mobile sunt o modalitate convenabila de a plasa un pariu in timp ce sunteti in drum. Exista o multitudine de evenimente sportive disponibile. Puteti paria pe fotbal, hochei pe gheata, baschet, biliard, doar pentru a numi unele. Lista continua cu evenimente sportive precum Call of Duty, eSports Golf, Street Fighter si multe altele.

Aplicatia mobila 22Bet este disponibila atat pentru utilizatorii Android cat si pentru iOS. Poate fi descarcat din sectiunea mobila a site-ului web. Jucatorii pot acum plasa cu usurinta pariurile pe pietele de pariuri in direct si in direct. Puteti seta aplicatia sa functioneze in favoarea dvs. in mai multe moduri. De exemplu, puteti primi alerte de fiecare data cand unul dintre pariurile dvs. se finalizeaza sau cand echipa dvs. preferata joaca.