Efortuna

Efortuna

EFortuna este un portal pentru pariuri online care a fost fondat in 2011 cu licenta de Malta.

Site-ul include o sectiune de pariuri sportive, un cazinou si un cazinou live. Toate aceste categorii se afla in partea de sus a paginii din meniu. Un avantaj al acestei platforme este ca jucatorii pot vizualiza site-ul in diferite limbi precum: spaniola, engleza, germana sau turca.

Daca doriti sa creati un cont pe EFortuna, trebuie sa apasati butonul de conectare. Dupa aceea, trebuie sa completati toate cele 5 sectiuni din formularul care va aparea. Acum, puteti incepe sa pariati.

Pe cartea de sport EFortuna sunt listate 18 sporturi precum: fotbal, baseball, tenis, golf, darts, cricket, baschet, curse cu motor, curse de cai, loto sau multe altele. De asemenea, puteti alege dintre cele mai cunoscute ligi, evenimente sau competitii. Cele mai multe dintre ele sunt acoperite de ligi de fotbal precum: Bundesliga germana, La Liga din Spania, premierul englezesc sau alte competitii.

Cazinoul EFortuna contine o lista mare de jocuri si optiuni precum: Casino real, cazinou Studio, sloturi, ruleta, Blackjack, baccarat, tabele, video poker, loterie, zgarieturi si zaruri.

Bonusurile si promotiile sunt multiple. Puteti beneficia de ele in functie de sectiunea pe care o alegeti pentru pariu. Exista bonusuri pentru jucatori batrani, precum rotiri gratuite, bonusuri procentuale pentru depozite sau multe alte promotii. Informatii despre fiecare bonus, puteti gasi pe sectiunea speciala creata in pagina de recenzie EFortuna.