Montoro debutează ca golgheter în Prima la 31 de ani

De la sosirea sa în Los Cármenes, în urmă cu trei sezoane, Montoro a devenit motorul incontestabil al Granadei și, deși anul trecut, echipa a reușit să scuture o dependență evidentă de fotbalistul valencian, reușind să câștige în absența sa, de fiecare dată. Mijlocașul nu este pe teren, fotbalul andaluz suferă.

Un exemplu clar în acest sens au fost ultimele meciuri din 2019, în care, cu Montoro a ieșit din circulație din cauza unei leziuni musculare, Granada a revenit să sufere, obținând un câștig și acordând două înfrângeri pentru a închide anul lăsând sentimente rele.Fără o înlocuire naturală, Gonalons a fost soluția folosită de Diego Martínez pentru a atenua pierderea timonierului rojiblanco.

Conștient de importanța sa, Montoro a fost zdrobit neobosit în timpul pauzei de iarnă pentru a ajunge la primul Meci din 2020. Un începător împotriva Mallorca, fotbalistul și-a lăsat amprenta încă din primul minut cu o schimbare de joc care, deși este un detaliu nesemnificativ, arată marea sa influență asupra jocului lui Diego Martínez.

Montoro a mișcat mânerele din Granada, purtând greutatea jocului cu mare ușurință.Localnicii au preluat mingea, cu valencianul ca catalizator, iar când au apăsat mai mult, Montoro a Fc Otelul Galati reușit să filtreze prin apărarea baleară pentru a găzdui mingea în partea de jos a ochiurilor după ce a terminat o pasă de la soldat.

Cu el atât de atinsă împotriva celor de la Mallorca și a celor patru goluri pe care le-a atins până în acest sezon, Montoro este, împreună cu Soldado și Víctor Díaz, jucătorul care a participat direct la cele mai multe goluri pentru Granada.Odată cu jocul pe pistă, Montoro a avut timp să vadă galbenul, ceea ce îl va împiedica să fie împotriva Barcelonei și să se retragă înainte de pauză din cauza unei accidentări care pornește toate alarmele.

Foulquier ‘redebuta’ în Ligă

De parcă timpul nu ar fi trecut, Foulquier a trecut din nou prin tunelul vestimentarului din Los Cármenes, și-a îmbrăcat tricoul roșu-alb cu iluzia din prima zi și „S-a relansat cu Granada 967 de zile mai târziu, perioadă în care echipa rojiblanco s-a schimbat drastic. Cu doar o serie de antrenamente cu noii săi coechipieri, Foulquier s-a dezvoltat cu ușurință pe teren, simțindu-se ca unul mai mult, ca și cum nu ar fi părăsit niciodată.