Boleslav – FCSB 0: 1, echipa gazdă a terminat în zece și a strâns în scenă

A fost un final crud, dar în același timp nu se poate spune că a fost nedrept. Fotbaliștii de acasă s-ar putea să fi fost îndreptați spre o prelungire care ar fi urmat o repriză 0: 0.

Dar nu au fost suficient de puternici în ultimul moment. mingea în fața lui, pe var a fost luată de înlocuitorul Pantiru, prăbușindu-se în 16 și cu un tun sub transversală a biruit Grey. O directivă grea la care echipa slăbită nu a putut răspunde.

„Visul s-a stins. Dacă vrem să învingem un astfel de adversar, trebuie să schimbăm acele puține șanse și să performăm peste medie. Am făcut asta în unele părți ale meciului, dar nu suficient de mult pentru a face acest lucru. Plus naivitate, excludere, pierdere.Adversarul a fost mai bun, a avansat, dar trebuie să spun că am fost un pic distanță de el și îmi va părea rău mult timp ”, a declarat antrenorul de acasă Weber.

Ambele echipe nu au vrut să greșească.

Mladoboleslavští a avut o intrare excelentă în meci, după ce câteva secunde au dat lovitura de colț și Matějovský a pregătit imediat prima mare șansă a meciului. Cu centrul în dreapta, l-a găsit pe Takacs, care s-a îndreptat spre stâlp.

„Am avut o șansă de sută la sută. Dacă am schimbat-o, ar fi putut fi altfel. Din păcate, s-a dovedit așa ”, a regretat Takács.

Construcția obiectivului l-a salvat pe Gray după bomba lui Coman.Fotbalistul român a fost cea mai izbitoare persoană din set – a încercat mai întâi să tragă zidul dintr-o lovitură directă, dar lovitura de acasă a lovit colțul. La scurt timp după aceea, el a tras din prima în centrul flancului drept, dar Gray a reușit.

Coman a arătat că a înțeles mingea în 81 de minute. Centrul înalt a lucrat cu grație pe var și a transformat mingea sărită în stâlp.

Mlada Boleslav a jucat deja la zece, doar Coman îl lovește pe Křapka și după cel de-al doilea cartonaș galben a trebuit să treacă prematur în cabine.

Gazda din spate a fost într-un moment crucial încă din prima repriză: Wágner a întors un centru depășit la polul din față, Křapka a zburat fără teamă într-un duel cu portarul Vlad și a împins mingea în plasă.Cu toate acestea, Lardot a apreciat situația ca fiind un fault al apicului autohton și, prin urmare, nu a recunoscut obiectivul. „Nu este sănătos”, a explicat el în absența unui interviu televizat Weber. Există, totuși, un transfer către o altă unitate din Moscova: Dinamo și Spartak sunt amândoi interesați. Mladá Boleslav a tras o singură lovitură la poartă, iar acțiunile sale s-au încheiat degeaba în fața varului.Înlocuitorul Ewerton a avut o oportunitate promițătoare cu puțin timp înainte de lovitura FCSB, dar balonul de recul a ieșit după standardul lui Matějovský. De atunci, ea a renunțat de șapte ori la rând în rundele preliminare ale Ligii Europene, de șase ori în a treia. Echipa română se poate aștepta cu nerăbdare la meciul de calificare finală cu Guimaraes.

„Progresul prin Boleslav este un pas important înainte, dar avem o sarcină și mai grea pentru a traversa Guimaraesul.Noi luăm procedura cu smerenie “, a declarat antrenorul temporar al câștigătorilor Andronache.