Mohamed și devotamentul față de fiul său: „Aceasta este sarcina emoțională a acestui titlu, este o mângâiere pentru suflet”

Emoțiile lui Antonio Mohamed i s-au alăturat la sfârșitul anului 2019. El a concurat împotriva lui Liverpool în Cupa Mondială a Cluburilor și a fost încoronat cu Monterrey în Liga MX, îndeplinind astfel ultima promisiune către fiul său decedat, Faryd. O lună (decembrie) de nostalgie pentru turc.

“Fiul meu Faryd era un fan al fotbalului. Iubea sportul, nu-i lipsea o discuție tehnică. Era din Monterrey și Huracán. A trebuit să pierdem promovarea cu Argentinos Juniors în Promovare și de acolo am plecat la Cupa Mondială din Germania. În acea călătorie, el mi-a spus: „Acum, când ne întoarcem în Argentina, trebuie să fim promovați în Huracán.” I-am spus că nu, deoarece consiliul de administrație s-a schimbat și eu nu mai eram la club. Și el a insistat asupra mea : „Visul meu este să urci la Huracán și să-l vezi mai întâi.Și apoi ne întoarcem în Mexic, astfel încât să puteți câștiga Monterrey. Despre asta vorbim mereu. Și din fericire am putea să le facem pe amândouă. Aceasta este încărcătura emoțională a acestui titlu, este o mângâiere pentru suflet “, a dezvăluit el într-un interviu acordat lui Enganche.

Duelul dintre Monterrey și Liverpool pentru semifinala Cupei Mondiale a cluburilor a lăsat un rând controversat între Antonio Mohamed și Jürgen Klopp, tehnicieni ai ambelor echipe.Totul a început când turcul i-a cerut arbitrului un avertisment pentru un rival, așa că antrenorul german l-a batjocorit pe argentinian cu un băț din limbă și alte gesturi care l-au înnebunit pe Mohamed.

Despre acel episod, oarecum incomod, antrenorul Rayados a făcut referire într-un interviu la site-ul Enganche unde a atins și câteva subiecte, inclusiv obținerea emoțională a Ligii MX cu Monterrey, originile sale, Huracán și Boca.

” S-a întâmplat cu Klopp să nu mă respecte. El a continuat să-mi ceară galben pentru că a spus că l-am lovit tot timpul pe Salah și când i-am cerut o carte pentru a expulza un jucător din ei, el a scos limba la mine și mi-a luat joc de mine de parcă aș fi fost un poponar.Când l-am văzut, am râs mai întâi, apoi l-am înșelat puțin și apoi a ieșit cartierul și am pierdut toată eleganța și calmul. Dacă trebuie să vă spun ce am spus, nici măcar nu-mi amintesc, pentru că m-am gândit că, dacă o scot în engleză, nu sunt eu. Așa că mi se pare că i-am spus c…bine mamei tale, cine ai mâncat p…Am plecat, pentru că nu mă încurc niciodată cu băncile înlocuitoare, dar am înnebunit pentru că am simțit că a încercat să mă arunce. Nu știu dacă am reacționat bine sau rău, dar a venit din interiorul meu “, a spus Mohamed.