Trabzonspor – Sparta 2: 1, luptă curajoasă nu a adus procedura, a decis Novak

Pentru a treia oară la rând, spartanii ajung în calificarea în Liga Europeană cu primul adversar. Trabzonspor nu a fost o echipă mai bună, Sparta nu a pierdut, dar a fost eficientă, mai ales în duelul de deschidere de la Praga. S-a întors la jocul avansării cu douăsprezece minute înainte de sfârșitul lui Hložek. Însă atacul nu a avut loc, jocurile de acasă se mușcau, întârziau, se rostogoleau pe teren, nu eliberau presiunea adversarului.Și când judecătorul danez Kehlet a profitat de ocazie pentru a-i oferi lui Plavsic un al doilea cartonaș galben pentru o duzină de dueluri, a ajutat echipa gazdă. Primul gol a fost îngrijit de înaltul atacant norvegian Sörloth, care a marcat ca jucător înlocuitor în urmă cu o săptămână la Letná.

După zece minute, a șters centrul de precizie din partea dreaptă. Stoper Radakovici nu și-a putut prinde pauzele, deși a încercat și a cunoscut adversarul.

Oaspeții nu erau cu siguranță mai răi. Au ținut mai mult mingea, au jucat mai multe cornere, au avut aceleași șuturi și opțiuni de nădejde, dar nu au reușit tutorialul. L-a tras pe Hložek într-un mod interesant, iar Cakir și-a lansat bomba de la douăzeci de metri.Hašek nu a putut face o lovitură precisă de la zece metri și a lovit doar adversarii. El a scos capul agilității Ömür și s-a descurcat fără precedent de respingerea lui de trei metri. au primit mingea, publicul a aruncat un fluier asurzitor, dar că vor crea o atmosferă excepțională de furtună, așa cum a promis, nu se poate spune despre asta. , dar chiar cu puternica lor armă de situații standard, nu au reușit.

Au încercat să joace pe teren, dar au fost pregătiți pentru asta.Kanga nu avea timp sau spațiu pentru manevrele sale, adversarii l-au apărat aproape personal, mai ales mijlocașul defensiv Parmak. A fost micuțul Hložek în joc, iar Tetteh nu a fost prea bun la pont.

Performanța sa nu s-a îmbunătățit nici după o pauză, când spartanii au avut neapărat să înscrie. Meciul a continuat fără momente emoționante, pline de lupte, dar fără ură. După faulturi, jucătorii s-au ajutat reciproc. Publicul a aplaudat după o oră de joc din cauza unei accidentări din cauza unei accidentări.

Oaspeții au încercat, Kanga a căutat de multe ori verticalele Tetette, un meci foarte bun jucat de Plavšič. În spatele drept al lui Joao Pereira a avut mult de lucru cu el, așa că a făcut-o cu el.După ce a jucat mingea din vederea mâinilor judecătorului danez, acesta s-a lovit grosolan pe față. Oaspeții au schimbat aspectul în ultimele douăzeci de minute, Kozak s-a dus în vârful lui Tetteh, l-a atacat pe Hložek sub ei, iar după înlocuirea lui Radakovič l-a jucat pe croitorul Krejčí.

loc. Au acționat foarte responsabil, nu au lansat un duel, au arătat cât de mult doresc să avanseze.

Cu toate acestea, euforia stadionului a fost cu douăsprezece minute înainte de sfârșitul lui Hložek, care cu un șut tehnic de var a lovit stâlpul. La acel moment, Sparta avea nevoie de un singur obiectiv în plus.

Nu a reușit nici măcar în setarea de șapte minute.La finalul turneului, Nita a șters penalty-ul lui Nwakaem, apoi oaspeții erau încă în standard, dar echipa gazdă s-a apărat, iar fundașul ceh Novák a marcat 2: 1. Craiova după rezultate 2: 0 și 1: 1.

În urmă cu doi ani, Sparta a fost eliminată din cupe de Crvena zvezda Belgrad, un an mai târziu Subotica sârbă era necunoscută cu privire la cel mai mare club ceh.Sparta a jucat grupa de bază a Ligii Europene în toamna anului 2016.