Duel Schröder Satoran este aici. Și cum tratează cehii cu Măcelul?

„Desigur, primele două meciuri de la Praga, în special cele cu Polonia, au arătat multe. Există ceva de lucru, atât în ​​apărare, cât și în atac ”, a spus antrenorul Ronen Ginzburg.

El va avea un convalescent Martin Kříž, care încearcă să prindă campionatul după o intervenție chirurgicală la jumătatea lunii mai a tendonului lui Ahile și după boala lui Blake Schilb. Polonezii ar trebui să-și desfășoare deja miliardarul american A.J. Slaughter.

“Vom avea din nou alte opțiuni, este în regulă”, a declarat antrenorul israelian al echipei naționale cehe. În timpul testului de acasă, toți ceilalți 13 jucători au inclus nominalizările mai largi de atunci.Michal Mares de la USK Praha nu se va mai prezenta la Hamburg, iar cei 12 actuali candidați vor cristaliza cele 12 finale pentru Campionatul Mondial. învins 81:76. Vor juca cu germani care au cinci jucători din NBA, inclusiv Dennis Schröder din Oklahoma City, o zi mai târziu, la 20:00.

“Va fi un test bun și o confruntare binevenită. Germania are o echipă foarte puternică cu Schröder, ne va arăta un pic mai mult despre noi “, a spus Ginzburg.Isaac Bonga și Moritz Wagner (de la LA Lakers la Washington), Daniel Theis din Boston și Maxi Kleber de la Dallas sunt, de asemenea, în topul mondial. „Fiecare câștig contează și se potrivește bine, dar înainte de EuroBasket 2015 am câștigat aproximativ două jocuri…Este important să urcăm fiecare meci un pic, rezultatele sunt mai puțin importante în acest moment “, a declarat Ginzburg.

Duminică, la ora 17:30, alegerea sa va fi împotriva Ungariei, care nu este singurul dintre cei opt adversari în pregătire. Campionatul Mondial.

Căpitanul Pavel Pumprla consideră că până și maghiarii vor testa echipa cehă mai mult decât acasă, tunisienii și mai ales iordanienii. „Cea mai mare experiență este că este păcat că nu avem pe nimeni în grup. Deoarece ar fi putut fi un joc de scurgere, aceste echipe abia ar ieși din calificarea B din Europa.A fost o variantă de a juca împotriva cuiva cu ceva mai diferit decât suntem obișnuiți, dar asta este totul ”, a revenit la testul de la Praga. „Din ce în ce ne obișnuim din ce în ce mai mult, sper că va continua. Ne-am descurcat destul de mult, dar dacă nu vă veți vedea un timp, trebuie să-l recuperați ”, a adăugat Pumprla. “Și cu atât mai multe, cu atât mai bine pentru noi – pentru mine și pentru echipă, pentru că nu avem un singur rival în grupul nostru”, spune Krejčí, privind în primul rând meciul cu nemții.

.Am avut trei mari meciuri acasă în fața multor spectatori. Apoi avem trei rivali mai buni în Germania. Apoi în Coreea. S-au făcut lucrări bune de planificare ”, a spus Krejci. Echipa cehă se va alătura Campionatului Mondial la 1 septembrie la Shanghai cu un meci cu SUA, câștigătorul ultimelor două Campionate Mondiale. Două zile mai târziu, echipa din Ginzburg va aștepta Japonia și va concura împotriva Turciei la 5 septembrie.

Posted in NBA