Eagles-ul spaniol JJ Arcega începe playoff-urile împotriva Seattle

Cursul de inițiere al lui JJ Arcega Whiteside, primul spaniol redactat în NFL, își atinge punctul culminant în această duminică odată cu începutul cărților sălbatice, prima rundă a playoff-urilor, a cărei destinație finală este Super Bowl pe 2 februarie. ” un plus mereu în acest moment.

Nu a fost un curs ușor pentru grupul lui Doug Pederson, pedepsit sever de răni în toate liniile sale.Datorită circumstanțelor diferite, 17 jucători din lista sa au trecut prin infirmerie într-un curs în care Carson Wentz este din nou decisiv, așa cum s-a întâmplat în urmă cu două sezoane înainte ca ruperea ligamentului cruciat să-l separe de jocurile decisive din ring. a câștigat franciza din Pennsylvania în 2017. Astăzi (10:40 p.m. ora spaniolă) va fi primul joc pentru băiatul Raleigh, după ce a pierdut și runda finală anul trecut din cauza problemelor la spate.

Aceeași premieră va avea și Arcega. În primul an în liga profesională, JJ a avut un rol secundar, dar foarte lăudabil în momentele în care echipa a avut un deficit de receptor.Într-o poziție de concurență acerbă, unde i-a avut pe DeSean Jackson, Greg Ward, Deontay Burnett, Jeffery, Agholor…, Arcega a contribuit cu 10 recepții, 169 de metri parcurși și un touchdown împotriva delfinilor. Este singurul receptor larg disponibil de la cei care au jucat deschizătorul sezonului împotriva Washingtonului.

Mai ales de ajutor a lucrat din lumina reflectoarelor cu echipele primitoare. Ei spun că se comportă ca un veteran și în cadrul echipei ei aplaudă versatilitatea lui. “Am fost impresionat de cât de bine a reușit să învețe totul ca un începător. Știe toate pozițiile atacante și chiar ce fac capetele strânse.Sunt într-adevăr impresionat de el, “Rob Davis, unul dintre cei care au semnat la jumătatea sezonului de către Eagles de la Redskins, a spus Inquirier în urmă cu câteva săptămâni.

” Mi-ar fi plăcut să joc mai multe minute, dar nu mă gândesc prea mult la asta, deoarece importantul a fost să ajungem aici și acolo suntem. Acum, important este că el poate fi în vârf și nu contează ce s-a întâmplat înainte “, a spus el în același articol. În caz de câștig, rivalul din semifinalele diviziei ar fi 49ers sau Packers.

Posted in NFL