Pliskova a învins-o pe Peterson și se află în sferturile de finală din Cincinnati

Favorita cehă a pierdut de trei ori în meci, dar în cele din urmă a reușit să-și facă al doilea meci în Ohio într-o oră și trei sferturi. Rivalul, care se află pe locul 74 în clasament, a luat întotdeauna prezentarea la început, dar a pierdut ambele avantaje în ambele cazuri. Cu toate acestea, cehul în vârstă de 27 de ani a avut întotdeauna mai mult succes până la urmă și ambele seturi s-au încheiat cu prezentarea lui Peterson. Cu echilibrul Kuznetsova cu 2: 2, acum trei ani l-a învins la Cincinnati.În acest an, tenismenul ceh luptă, de asemenea, pentru poziția numărul unu pe betonul local, ea trebuie să treacă la finala pentru Naomi Osaka, în locul Japoniei.Elvețianul în vârstă de 38 de ani a cedat jucătorului din clasamentul mondial Andrei Rubljov din Rusia, șaptesprezece ani mai tânăr în sferturile de finală 3: 6, 4: 6. Djokovic, care apără titlul de anul trecut la turneu.

va concura cu Hradec Králové

Troica Mondială a lui Karolina Plíšková prosperă nu numai la simplu, ci și la duble la turneul de la Cincinnati.După ce trupa mondială a avansat joi în sferturile de finală prin Suedia, prin Suedia, Rebecca Peterson, ea și gemenul Kristyna au ajuns în semifinalele competiției de duble.

10: 6 un alt cuplu ceh Barbora Krejčíková, Kateřina Siniaková. Trupele turneului au pierdut după cinci victorii și o victorie de titlu duminică la Toronto. Au trecut în semifinale fără luptă, după ce câștigătorii de la Wimbledon, Barbora Strycova și Si Shuwei nu au început lupta.Joi, în urmă cu două ore și jumătate, tenismenul taiwanez a chinuit numărul unu mondial Naomi Osaka din Japonia.