Stele Fruhvirt: Ar fi oribil să joci împotriva sergentului final al marelui slam

Care este…Visele hilare însoțesc sute de mii de băieți și fete pe curțile de pe planetă. Deci, de ce ar trebui să le întâlnească?

Poate pentru că au contribuit semnificativ la triumful la Campionatul Mondial sub 14 ani, pe care Cehia îl așteaptă încă din 2003, când echipa din jurul Nicole Vaidisova a câștigat. <//> p>

Fruhvirt, împreună cu partenerul ei, Nikola Bartůňková, au împins finala Canada și SUA în semifinale. pentru site-ul oficial ITF. „Au o rețea excelentă de asistență, le ofer o mare șansă să o fac printre profesioniști”.Poate că s-au certat întotdeauna ferm în curți cu călăreți de sex feminin mai în vârstă. Linda și tatăl ei vizitează deja Grand Slams junior, unde întâlnește și fete în vârstă de optsprezece ani. Se descurca excelent.

Anul trecut, ea a dominat celebrele Orange Bowl și Brenda din Florida, care încă încearcă să facă față pentru sora ei, iar anul trecut a ajuns în cupă de la un Eddie Herr de aceeași prestigiu. acum confirmat la Prostejov. Linda intră cu o crăpătură în cutia articulată a degetului de la mâna stângă.Brenda și-a încheiat ultimul meci, după ce, din nefericire, și-a bătut capul pe tabela de marcaj și părul blond a devenit roșu.

„Încă din copilărie, au fost competitivi și cu scop”, tatăl lor Hynek selectează calitățile care fac cariera lor atât de promițătoare. aproximativ 90 la sută din timpul lor în concert este dedicat sporturilor lor. Fiicele aveau gimnastică, atletism sau schi. Au ales tenisul în sine, pentru că rezultatele sunt cel mai puțin influențate de factori externi precum arbitri, condiții naturale sau rivali. Le-a plăcut faptul că succesul depinde în principal de ele.Caut parteneri care să-i ajute să-și îndeplinească bugetul, a cărui sumă anuală nici măcar nu doresc să o știe. Sau o uniune de tenis, din care Linda și Brenda au primit un premiu de 200.000 de coroane pentru titlul lor mondial, pe care familia îl investește imediat în tenis.Antrenorul Serenei Williams îi adoră și îi înveselește.

Pentru a trece prin jungla rivală până în vârf, L&B trebuie să rămână sănătos în primul rând, astfel încât părinții lor să fie atenți la alimentația corespunzătoare, odihnă, masaje, băi de gheață sau exerciții fizice cu Fizioterapeuți.

Fetele învață acasă conform unui plan individual.Linda a avut toate ultimele și a spus: „Îmi pasă de note.” Brenda, care spune că nu-i place școala, avea două perechi pe cartea de raport.

se pot sprijini unul pe celălalt. “După cum cineva vorbește prost despre unul, celălalt îl susține, ceea ce este un avantaj incredibil”, spune Fruhvirt. „Am auzit lucruri îngrozitoare despre mine”, spune el. „Invidia este adânc înrădăcinată în noi. De fapt, încercăm să ascultăm fetele, să privim totul prin ochii lor, astfel încât tenisul să le păstreze distrați. Dacă nu doresc, nu vom realiza nimic. ”

Nu este faptul că el își dă libertatea adolescentului.El a stabilit o rutină zilnică fermă pe care familia o urmărește și supraveghează constant îndeplinirea îndatoririlor.

De aceea, Linda și Brenda pot concura la evenimente celebre precum gemenii lui Plíškov sau chiar sora lui Williams.

„Ar fi groaznic să joci finala Grand Slam împotriva unui sergent și, nefericit, să o învingem”, a spus edilul Linda miercuri. „Nu prea m-am putut bucura. Dar cel puțin unul dintre noi va câștiga din nou, nu-i așa? ”

Fruhvirt nu este foarte scăzut.