Unibet

Unibet

Unibet este la fel de legitim ca si in industria jocurilor online. Site-ul este specializat in pariuri sportive si poker. Nu au existat niciodata dispute. Unibet are, de asemenea, un site sigur de poker. Unibet nu este echipat. Cardurile sunt distribuite folosind un generator avansat de numere aleatorii. Indemanarea bate mereu norocul in final la Unibet.

Unibet are in mare parte discutii pozitive despre asta in forumurile de poker. Raspunsurile negative sunt, in general, din varietatea „Este unibet poker rigged”. Multi dintre ceilalti va vor spune de ce Unibet este mai bun decat alte sali de poker.

„Puteti face mai multe tabele, dar acestea sunt stivuite si puteti schimba tabelele prin pictogramele cardului din stanga sus a ferestrei” – Tiberiu

„Daca imi amintesc corect din cauza modului in care functioneaza versiunea browserului, nu este posibil sa aveti ferestre separate pentru fiecare tabela. Suportul este bun. Unibet este o companie draguta. Ceea ce pot vedea, ei se ocupa de carte la intamplare. Traficul nu este chiar atat de bun, dar cel putin ei nu fura precum 888poker si Pokerstars, cei mai mari hoti de pe aceasta planeta ”- Alina

„Pe Unibet nu este vorba doar de a alerga bine la poker, uneori este vorba despre o tombola buna.
Avand un pic din asta in acest moment. M-am legat de un bilet de 100e pentru Supernova si un bilet de nebuloasa 5e din fluxul David Lappins ”- Mihai.