Cum se obtine un bonus de loialitate pe 1xBet

1xBet

Unul dintre cele mai bune lucruri despre 1xBet este faptul ca ofera atat de multe promotii pentru jucatorii existenti. Credem ca aceasta este o parte vitala a oricarui cazinou online de succes si a unei zone pe care multi dintre ei o au in vedere. Desi oferta de bun venit este esentiala, dupa ce ati reusit sa pariati prin aceasta, trebuie sa aveti sugestii sau promotii care sa va pastreze jocul cu cazinoul. 1xBet face acest lucru mai bine decat majoritatea.

Jucatorii care raman in jurul valorii de 1xBet se vor bucura de bonusul de loialitate al cazinoului. Acest lucru va rasplateste cu un alt bonus la cazino, in valoare de pana la 300 €. Bonusul va fi declansat la al zecelea depozit. Nu conteaza valoarea fiecareia dintre depozitele anterioare si aceasta va fi declansata din depozite de pana la 10 €. Oferta reprezinta o potrivire de 50% din valoarea depozitului, ceea ce inseamna ca pentru a solicita bonusul complet de 300 €, va trebui sa depuneti cel putin 600 €.

Apoi, va trebui sa pariati prin bonusul intreg de 35 de ori inainte de a va putea retrage si va trebui sa faceti acest lucru in 48 de ore. Daca credeti ca intervalul de timp este scurt (care este), incercati sa aflati ce ar fi plauzibil pentru dvs. in acea perioada si apoi bazati-va bonusul in jurul valorii de acest lucru.

In plus, veti solicita si 100 de rotiri gratuite. Numarul pe care il puteti solicita se bazeaza pe soldul contului dvs. la momentul celui de-al zecelea depozit. Veti obtine 1 rotire gratuita pentru fiecare € 5 care este contul dvs., iar acestea pot fi utilizate in slotul Hugo.

Promotia de rotiri gratuite se bazeaza pe jocul zilei, iar aceste informatii sunt actualizate in cazinoul 1xBet. Jocurile se vor schimba in fiecare zi, iar cerintele pentru declansarea rotirilor gratuite se vor schimba si ele.