Test înaintea Ligii Campionilor: Slavia va începe vineri la Budweis

Slavia a câștigat de patru ori în cinci runde de deschidere și o dată a egalat. Săptămâna viitoare, va fi ultimul dintre cluburile cehe care s-a calificat pentru cupele europene și va depune eforturi pentru un avans de vis în grupul Ligii Campionilor împotriva Clujului român.

„Cu siguranță vrem să câștigăm la Budweis pentru a play off Champions League. Cred că putem face asta cu băieții ”, a declarat mijlocașul defensiv Alex Král pentru televiziunea clubului.În Boemia de Sud nu au câștigat de patru ori la rând și au cedat în pregătirea de vară a Dynamo 0: 2. Au jucat meciuri de remiză foarte bune cu Jablonec și Sparta. Au o astfel de euforie, în meciul cu Sparta a fost epuizat, iar jucătorii au ajuns la fund. Cred că va fi un meci similar pentru ei, cu siguranță că nu ne vor oferi nimic gratuit ”, a declarat antrenorul slav Jindřich Trpišovský. Ne-au bătut cu 2: 0 în pregătirea de vară, nu trebuie să subestimăm nimic. Este o echipă foarte neplăcută, care aleargă mult, atacă înalte.Trebuie să îi oferim aceeași pondere ca și celelalte meciuri care ne așteaptă ”, a adăugat Trpisovsky. Nu au câștigat sezonul în trei partide de acasă, dar s-au legat amândoi cu Sparta și Jablonec. „Vom dori să continuăm cu performanța cu Sparta și Jablonec. Sparta și cu mine am jucat și am reușit meciul, același lucru îl aștept vineri de la băieți “, a declarat David Horejš, antrenorul lui České Budějovice.

de ce am vrut să jucăm liga. Știm că ne așteaptă cea mai bună echipă din liga cehă, dar nu vrem să ne vindem pielea ieftin. Nu vom schimba modul în care ne jucăm. Cu siguranță că vrem să fim activi, nu ne va fi frică de adversar și vom dori să urcăm.Cred că vom reuși să marcăm din nou de această dată ”, a adăugat el.