Plzen – Anvers 2: 1, acasă sunt fără cupe, pierdute în orele suplimentare

Nu au apărat o situație standard standard, Hruška a aruncat centrul lui Rafael din partea dreaptă, iar înlocuirea Mbokani a reușit să pună mingea în fața porții goale.

A fost un șoc pentru Pilsen, deoarece nu a meritat o pensie pentru represalii interne. Era activă, imaginativă, cu nori de oportunitate. Arăta mult mai bine decât în ​​ultimele săptămâni, chiar înainte de sfârșit, ea a eliminat lipsa pe care a adus-o din Belgia și chiar a obținut avantajul la începutul prelungirii.

1 și victoria în teren 2: 1 au scăzut din cauza regulii golului marcat pe terenul adversarului.

„Astăzi mulțumesc jucătorilor, au făcut o performanță uimitoare.Dacă continuăm așa, nu mă tem de Pilsen ”, a spus antrenorul Pavel Vrba. Campioni, de patru ori în Liga Europeană.

„Ne pare foarte rău, dar nu avem de ce să ne fie rușine. Am tras de vreo douăzeci și cinci de ori, ceea ce este un număr uimitor.Dacă tragem două traverse și nu marcăm un gol, dacă nu marcăm o pauză de patru la două în starea de două zero, atunci acestea sunt momentele care ne rănesc acum “, a regretat antrenorul Pilsen.

timpul de represalii de bază cu Anvers a fost mai mic de zece minute, când înlocuitorul Chorý a decolat într-o luptă dură în varul mic al portarului Bolata, Havel a întors mingea în fața porții, unde Krmenčík nu putea lipsi de la metrou. greșit la atac, degeaba i-a reclamat judecătorului italian Massa că Sick a intrat mai întâi într-o luptă cu cotul portarului. Nu a fost niciun fluier și Pilsen s-a întors să joace.

Înainte de meciul de joi, Viktoria aștepta un gol de când a învins-o pe Karviná acasă (3: 2).De atunci, ea nu a reușit să se răzbune în Olympiakos (0: 4), în Boemia (0: 0), în fața împotriva Anversului (0: 1) sau în liga cu Slovácko (0: 2) în weekend.

De data aceasta a intrat în duel prudent, poate nervos, dar a ridicat din umeri din incertitudine. Un adversar din Belgia, care s-a bazat pe pauze, a jucat, a ținut un balon, a avut o mulțime de situații standard, amenințat pe aripi.

El a fost foarte activ pe partea dreaptă a lui Kayamba, care a cooperat cu Havel.Periculos a fost și mijlocașul Kopic, care a avut prima mare șansă după mai puțin de un sfert de oră: a pus mingea pe dreapta, dar din poziția ideală a lovit fundașul blocant.

Anvers a avut probleme cu atacurile lui Pilsen, portarul Bolat Kayamby și muribundul Krmenčík l-au bătut imediat pe fundașul Batubinsika pe pământ în interiorul suprafeței de pedeapsă, care mirosea a un penalty. Iar construcția de gol a salvat oaspeții chiar și după pauză, când Havel a eșuat în alunecare.

Pilsen a atacat și a atacat. Kayamba s-a dus dintr-o parte către Bolat însuși, a lovit-o, dar a lovit doar plasa laterală.Kalvach a avut, de asemenea, o ocazie grozavă în starea de lipsă. Spre deosebire de Bolat, s-a distrat bine la poartă, deși a avut mai multe intervenții, dar niciuna dintre ele nu a fost complexă. Iar când Krmenčík a marcat pentru a doua oară în prelungiri, iar Chorý a pregătit din nou golul, i s-a părut plin de speranță pentru Pilsen. Havel murdarAceștia vor concura cu Alkmaar olandez pentru a avansa în grupul de bază.