Bayern, Dortmund și cineva al treilea? Va fi un an echilibrat, spune Kadeřábek

Campionul fundașului este din nou Bayern Munchen, care a dominat liga germană de șapte ori la rând. El a domnit de șase ori cu un avans de două cifre, dar în ultimul an, puternicul Dortmund a învins doar cu două puncte.

„În plus, Borussia a adus acum mai mulți jucători de calitate. Ar fi bine pentru întregul eveniment dacă primul loc s-ar juca din nou până în ultima rundă “, spune Kadeřábek într-un interviu pentru Sport Invest, care îl reprezintă.

Dortmund a pierdut definitiv Christian Pulisice în vară. s-a dus la Chelsea. Cu toate acestea, lista de întăriri este impresionantă: Mats Hummels, Thorgan Hazard, Nico Schulz și Julian Brandt.

„În Germania, există un club tradițional de filmare în fiecare sezon.Deci cred că va exista o altă treime din pereche “, a spus Kadeřábek.

Leipzig, Leverkusen, Mönchengladbach. Sau poate Hoffenheim?

“Ne-am dezamăgit în sezonul trecut, am terminat al nouălea și acum dorim cu siguranță să îmbunătățim și să avem o formă constantă, pentru a elimina fluctuațiile pe care le-am avut”, explică reprezentantul Ceh. „Ar fi frumos dacă ne-am întoarce din nou la cupe.” S-a transferat în Germania din Sparta în vara anului 2015 și a devenit în scurt timp un sprijin. În partea dreaptă este indispensabil pentru echipă. Alergător neobosit, muncitor.

„Dar trebuie să-mi apăr poziția, ceea ce nu este ușor”, spune el.Mai ales când antrenorul favorit al lui Hoffenheim, Julian Nagelsmann, a venit la Leipzig și a fost înlocuit de fostul său asociat Alfred Schreuder.

„Dar nu s-au schimbat prea multe de când au rămas la fel. Trei jucători ne-au părăsit, dar vom face față într-un fel ”, speră Kadeřábek.

Pe lângă el și Darida, Jiří Pavlenka și Theodor Gebre Selassie de la Bremen rămân în Bundesliga.

Jana Morávek Reprezentanții cehi Marek Suchý și Tomáš Koubek vor fi adăugați recent la Augsburg.

„Acum că Augsburg a renunțat la cupă cu echipa din liga a patra, i-am scris imediat lui Koubas pentru a-l întâmpina în Germania.În plus, încep direct în Dortmund, așa că se întâlnesc imediat cu Bundesliga ”, continuă Kadeřábek.

“Mă bucur că alți cehi au venit în Germania. Aș dori să-i primesc pe unul la Hoffenheim, nu am avut nici măcar un slovac aici.” Trei: Lászlo Bénes în Mönchengladbach și Ondrej Duda cu Peter Pekarík la Berlin.